Andlighet och healing i Lund

Riktigt varmt välkomna in till den här bloggen om andlighet och healing i Lund, bland mycket, mycket annat. I alla fall så kommer det här inlägget idag mer specifikt att handla om den healing i Lund som jag har fått och som jag tror att många av er skulle ha nytta av. Jag har fått en helt annan energi och en själslig och kroppslig balans som jag har kunnat få tack vare healing. Jag hoppas att mitt inlägg kan få er att våga prova denna behandling. För egen del vände jag mig till företaget Hälsohuset i Alnarp. Det här är ett ställe som hjälper oss i Lund och förutom healing finns här också möjlighet till medial eller andlig vägledning.  

Vad har healing inneburit för mig? Jag har funnit ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att jag samspelar med healingens olika energifrekvenser som består av ljus, energi och information. Jag blir återkopplad till universums fullkomlighet och universum återkopplar mig till vår min egen fullkomlighet och den jag verkligen är. Healingen kopplar mig till universums och min egen innersta frekvens genom olika healingfrekvenser och troligtvis en helt ny bandbredd. Forskning visar att healing verkligen har effekt. Det visar sig tydligt både i praktiken och i laboratorieförsök. Hälsohuset i Alnarp kan ge mer information för dig som är intresserad. Ring eller kika in på deras hemsida för mer information. Vilken fin hjälp som jag har fått av healing här hos Hälsohuset i Alnarp i Lund. Jag vill verkligen att ni läsare ska få upp ögonen för det här. Våga leva efter de andliga principerna: ärlighet, öppet sinnelag och villighet! Nästa gång ska jag skriva mer om de seanser jag deltagit i, Hoppas du vill läsa?