En expert inom lantbruk

Verkligen roligt att jag har fått så många reaktioner på mitt senaste inlägg som jag skrev här i bloggen för några veckor sedan. Det här med vad det innebär att vara en lantbrukare här i Vallsta, det är något som ni läsare tydligen inte kan få nog av att höra mig berätta om. Det gör mig glad ska ni veta för inte är det en dans på rosor alla gånger att driva ett lantbruk. Jag hade knappast klarat av den här verksamheten om det inte vore för ett företag som heter Persson, Lennart. Om ni bara visste vilken god hjälp som jag har fått av honom. Han är en slags konsult, eller snarare en expert inom området. Han har blivit som en mentor och det är tack vare honom som allting flyter på och fungerar så bra för mig, med att vara en lantbrukare här i Vallsta. Nu när ni underbara läsare visar på ett stort intresse för mig och min verksamhet så blir jag väldigt tacksam och glad. Ibland är det tungt här på gården men efter att ha läst alla era uppskattande kommentarer så kommer jag strax vandra ut på gården för att ta itu med eftermiddagens sysslor med ny energi.  

Som ni förstår så är jag alltför upptagen för att hinna gå in på några detaljer med er mina finaste läsare, just för tillfället. Men till kosläppet som ska ske om ett tag så lovar jag att ta några bilder och lägga ut här i min blogg. Det tror jag nog att ni kommer tycka om. Jag vill bara avslutningsvis ge ett litet tips till alla er som driver lantbruk i Vallsta eller i dess omnejder att ni kan göra som jag, nämligen att kontakta Persson, Lennart om det finns någonting som ni som lantbrukare i Vallsta behöver ha hjälp med!