En skönhetssalong i Uppsala

Hej alla trevliga människor och tack för att ni har skrivit så många kommentarer på mina tidigare inlägg och välkomna tillbaka in till bloggen även idag. Vad roligt att ni är så intresserade av det som jag har att berätta, och jag hoppas att ni kommer tycka om de inlägg jag tänker skriva till er idag. Jag berättade ju för er i ett tidigare inlägg om en skönhetssalong som heter Maryam Beauty Guide dit jag gått för att få en ansiktsbehandling i Uppsala. När jag läste en del av de kommentarer som ni fina läsare har skrivit så ville ni veta lite mer om detta ställe. För att göra det enkelt så får jag tipsa er om att besöka deras hemsida så kan alla ni som nu vill veta mer gå in där och så hoppas jag med detta att alla blir nöjda och glada. Men så pass mycket kan jag avslöja att Maryam Beauty Guide det är ett ställe för alla oss som vill få en riktigt djupverkande och kvalificerad ansiktsbehandling i yttersta världsklass och dessutom utförs dessa behandlingar av en utbildad hudterapeut. 

Jag väljer att gå dit för att jag har märkt att min hud tar skada av sol, vind eller dåligt väder, för att inte tala om den torra luften nu på vintern, och efter att jag har fått denna välgörande och djupverkande ansiktsbehandling ser jag nog minst fem år yngre ut, om inte annat så ser jag i alla fall mycket piggare och fräschare ut. Det är riktigt prisvärt att gå dit också. En sån här välgörande ansiktsbehandling för oss i Uppsala är verkligen riktigt bra att det finns. Det här med ansiktsbehandlingar det borde många fler prioritera!