Om du mår dåligt, läs det här!

Hej och välkomna in till min blogg alla fina människor. Jag jobbar som psykiatrisk sjuksköterska och kommer i kontakt med människor som mår dåligt. Jag kände att jag ville berätta för er om ett ställe som heter Tapping for Living. Jag jobbar inte där, men jag kommer i kontakt med människor som får hjälp med att ta sig ur det här med att må dåligt, i Södertälje och i Huddinge. De har fått väldigt god hjälp genom att gå dit och därför tänkte jag att det här stället verkligen förtjänar några ord här i min blogg. Det är vanligt att människor mår dåligt. Det finns väl egentligen bara ett sätt att komma på rätt spår igen, och det är att prata om det. Prata, prata, och återigen prata det är det som är själva grejen. Ibland är det bättre att prata med någon utomstående person som dessutom har en professionell infallsvinkel, än att tala med anhöriga. Det ena behöver förstås inte utesluta det andra, men den som är professionell kanske kan se saken ur ett annat ljus om ni förstår. 

De som jobbar på Tapping for Living har väldigt mycket kompetenser inom olika områden. Det finns så mycket inom det här området som ångest, depressioner, ätstörningar, med mera och här finns det expertkunskaper som kommer de hjälpsökande till godo. Jag vill därför att ni som känner att det här stället skulle kunna vara till hjälp ska höra av er dit. För att hjälpa er lite så kan ni klicka här, så kommer ni in på deras hemsida där ni kan läsa mer. Det finns alltid en väg ur, hur klyschigt det än kan låta så stämmer det att det finns ett ljus i andra änden av tunneln, men ibland behöver man hjälp att ta sig dit. Vänd er hit, ni i Södertälje och Huddinge eller i dess omnejd!