Personlig utveckling för oss i Söderköping

Hallå och godmiddag i hem och stugor och hoppas att ni har det riktigt bra allesammans. Jag är ju en sån där person som inte kan låta bli att berätta om precis allt som händer i mitt liv. 99 % av er läsare ger mig positiv feedback på det jag skriver och till den återstående procenten som stör sig på mig vill jag säga att det är helt frivilligt att läsa! Nu är det så här förstår ni att jag har haft förmånen att få deltaga i en kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Söderköping. Rikare Design Inspiration är namnet på det företag som anordnade en fantastiskt bra och inspirerande utbildningsdag som jag nu inte har kunnat låta bli att prata om till vänner och bekanta med uppmaningen att även de borde anmäla sig till en kurs. Verkligen en riktigt intressant föreläsning som fick mig och förhoppningsvis alla andra deltagare att tänka till, och tänka om, och tänka rätt. För tänk om det är så här att man har tänkt fel om det här med ekonomi tidigare? Intressanta frågeställningar har dykt upp och sysselsätter nu min hjärna kan ni tro. Det vore ju så intressant att ha fler människor att diskutera dessa frågor med. 

Kort sagt så handlade utbildningen om ekonomisk mindset och att vända tänket om ekonomi i 180 grader. Vi lärde oss att ifrågasätta det som vi har lärt oss ifrån barnsben och tips på hur vi kan lära om genom att tänka nytt, Nu är det ju så här att det finns en hel uppsjö av olika kurser att ta del av på Rikare Design Inspiration. Alla kurser har en gemensam nämnare, även om innehållet givetvis skiljer sig åt, och det är att ge en personlig utveckling inom ekonomi. Finfint för oss i Söderköping, Linköping och Norrköping.